De beste lak voor jouw parketvloer

Wanneer je een parketvloer in je woning hebt is de lak je erop hebt erg belangrijk. Het grote voordeel van een goede laklaag is dat de vuilindringing in de vloer geminimaliseerd wordt, waardoor je langer van jouw vloer kan genieten. Hiernaast is het onderhoud van de vloer dan ook enorm simpel, aangezien je bijna niks meer eraan hoeft te doen. Echter is het natuurlijk wel belangrijk dat je kiest voor een goede parketlak, maar welke moet je dan kiezen? Wij raden je aan om de parketlak van Trae Lyx te gebruiken. In dit artikel vertel ik daar meer over.

Wat is Trae Lyx?

Trae Lyx is een professionele parketlak die gemaakt is op waterbasis. Het is een Hollands merk dat in de markt bekend staat door de hoge kwaliteit. Wanneer je een laklaag op jouw vloer wilt aanbrengen, dan heb je de keuze uit verschillende soorten. Zo is er bij Trae Lyx voor iedereen wat te vinden.

Populaire producten van Trae Lyx

Wanneer je kijkt in het assortiment van Trae Lyx zal je verschillende producten tegenkomen. We hebben de bekendste voor je op een rijtje gezet:

  • Naturel. Deze 2-compontentlak is mat en is enorm kras- en slijtvast. Het is een goede onzichtbare bescherming van het hout.
  • Naturel Finish. Dit is de ideale toplaag voor het hout. Doordat het product watergedragen is, is het de ideale afwerking voor binnenshuis.
  • Natuel Extreme. Wanneer je een geoliede uitstraling wilt hebben dan is dit de ideale laksoort.
  • Parketlak. Dit is de juiste lak voor wanneer je jouw parketvloer weer als nieuw eruit wilt laten zien. Het is gemaakt om het parket voor een lange periode mooi te houden
  • Vloerlak. Wanneer je jouw vloer weer opnieuw wilt afwerken, dan moet je voor deze vloerlak kiezen.

Benieuwd daar alle mogelijkheden die er zijn? Neem dan zeker een kijkje op www.verf.nl om het hele assortiment rustig te bekijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *